Fotograaf Rotterdam – Zuid-Holland

Weers Photography, vertegenwoordigd door Michael Weers, fotograaf te Rotterdam en omstreken.

Ik, Michael Weers, ben fotograaf in de regio Rotterdam – Zuid-Holland. 
Met mijn oog voor detail leg ik bijzondere momenten vast en probeer ik continu de lat hoger te leggen als het gaat om het op een unieke en creatieve manier vastleggen van levensgebeurtenissen.
Als Rotterdamse fotograaf ben ik inzetbaar in meerdere vormen van fotografie waaronder newborn, zwangerschap, portret, reportages.
Meer informatie over deze vormen in fotografie lees je hieronder. 

Snelle links:

Een korte introductie video van mijn werk. 
Tip: Zet vooral het geluid aan voor de volledige ervaring.

Weers Photography

Ik hoop dat bovenstaande video je al een goed beeld heeft gegeven van hetgeen je bij mij kan verwachten.
Gezamenlijk gaan we er voor zorgen dat we nog veel meer bijzondere en persoonlijke gebeurtenissen vast gaan leggen. Omdat fotografie mijn passie is en ik een echte vakman ben die ieder moment van zijn vrije tijd besteed aan foto’s maken en perfectioneren, ben je bij mij aan het juiste adres voor onder andere portretten, reportages en newborn shoots.
Meer over mij als persoon kan je lezen op ”over Michael”.  

Staat het type shoot dat jij zoekt er niet tussen? Schroom dan niet om mij te contacteren zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw unieke moment vast gaan leggen op de gevoelige plaat.

Persoonlijke foto’s in regio Rotterdam – Zuid-Holland

Mijn activiteiten focussen zich voornamelijk op de regio Rotterdam en omstreken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het boeken van een shoot enkel en alleen in die regio mogelijk is. Op speciaal verzoek heb ik namelijk ook al enkele shoots buiten deze regio uitgevoerd. Overal in Nederland waar ik mooie foto’s kan maken kom ik graag langs. 

Uiteraard ben ik niet de enige fotograaf die in dit gebied actief is. Het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past kan dan ook een hele uitdaging zijn. Om je alvast op weg te helpen geef ik in mijn artikel “Jouw fotograaf kiezen” een aantal tips en trucs om je op weg te helpen. 

Er is echter niks zo persoonlijk, en complex, als foto’s maken. Daarom gaat mijn voorkeur er naar uit om persoonlijk contact met jou te hebben. Zo kunnen we samen de wensen en eisen bespreken en de tot de beste aanpak kunnen komen. Daarmee weet je zeker dat je over vele jaren nog steeds trots terug kan kijken naar de foto’s van dat ene speciale moment.

Fotograaf Rotterdam Zuid Holland
Persoonlijke portretfoto’s

Weers Photography maakt portretfoto’s voor verschillende doeleinden.
Bij Weers Photography ben je aan het juiste adres voor portretten. Het kan gaan om profielfoto’s voor LinkedIn, (zakelijke) portretfoto’s voor een website of magazine tot aan een familieportret voor in de woonkamer. 

Inmiddels heb ik zelfs ook al voor een aantal (grote) organisaties alle zakelijke portretfoto’s gemaakt, en dit met groot succes! Zie voor enkele voorbeelden hiervan de foto’s die ik op mijn website heb geplaatst.

Hoe ik hierbij te werk ga lees je in mijn artikel “Portretfotograaf | Portret fotoshoot Rotterdam”. Ben je daarnaast ook benieuwd waarom een goede portretfoto zo belangrijk is? De reden hiervoor lees je in het door mij geschreven artikel “Klik jij op basis van een profielfoto / portretfoto?

Newborn fotograaf

Trotse ouders die graag die eerste spannende, warme en liefdevolle momenten vast willen leggen in een newborn fotoshoot. Als ouders zijnde ben je namelijk hartstikke blij met de gezinsuitbreiding en wil je dit memorabele moment zo goed mogelijk vastleggen. Momenten vervliegen namelijk, foto’s doen dat niet.

Het is voor mij een eer om deel te mogen uitmaken van deze speciale gebeurtenis. Ik leg het dan ook maar al te graag met liefde, aandacht en een frisse blik vast. 

Hoe ik hierbij te werk ga lees je in mijn artikel “Newborn | Baby fotograaf Rotterdam”. 

Zwangerschapsfotograaf

Een ander belangrijk onderdeel, voorafgaand aan de geboorte, dat vaak onvoldoende aandacht krijgt is de zwangerschap. Bij zwangerschapsfotografie zie ik vaak de angst om er niet goed op te staan.  Niet fotogeniek, kijk hoe groot ik ben geworden of last van striae. Er zijn genoeg redenen waarom mensen van mening zijn geen zwangerschapsfotoshoot te moeten doen.

Ik kan echter aangeven dat de ouders in alle zwangerschapsfotoshoots die ik heb uitgevoerd uiteindelijk blij waren om het toch te hebben gedaan. Een blijvende mooie herinnering!

Alles valt of staat met een comfortabel gevoel en met goede communicatie. Samen bespreken we hoe de shoot zal gaan verlopen. Wil je iets niet, dan doen we het niet. Heel simpel!

Meer informatie over zwangerschapsfotografie en hoe Weers Photography dit uitvoert lees je in mijn artikel “Zwangerschapsfotografie | Zwangerschapsfotoshoot fotograaf Rotterdam“. 

Reportage fotograaf

Onder fotoreportages vallen meerdere soorten fotoshoots die ik voor je kan uitvoeren.

  • Bedrijfsreportage fotografie: de look en feel van je bedrijf in foto’s vastgelegd;
  • Familie fotografie: een familie fotoshoot middels portret of spontaan met elkaar op locatie zowel binnen als buiten;
  • Privé fotoshoot: je wilt iets bijzonders vastleggen voor/van jezelf
  • Feesten en evenementen fotografie: Verjaardag, jubileum en bedrijfsfeest;

Meer informatie over hoe Weers Photography als reportage fotograaf een fotoreportage uitvoert lees je in mijn artikel “Reportage fotograaf – Fotoreportages Rotterdam” .

Nu heb je een indruk met mijn introductie video en uitleg in hoe ik als fotograaf te werk ga en mijn fotoshoots lever in Rotterdam, Zuid-Holland.

Bekijk vooral ook mijn portfolio waarin je jouw fotograaf zoekt voor een verdere indruk.

 Newborn
Zwangerschap
Portret
Reportage
Vrij Werk

Wil je gelijk een afspraak plannen voor één van de fotoshoots kan je direct contact opnemen via:

Berichtje via WhatsApp
Telefonisch: +31642917770
Berichtje via onderstaande sociale media kanalen

Groetjes en tot snel!